Mijn achtergrond

Na mijn studie Rechten heb ik als redacteur/adjunct-uitgever gewerkt bij een juridische uitgeverij. Dat was een heel goede leerschool voor alle facetten van het uitgeefproces. Mijn drive bleek uiteindelijk te liggen in het bewerken en schrijven van teksten. Ik heb daarom mijn eigen redactie- en correctiebureau opgezet.

Mijn ervaring

Inmiddels heb ik een een schat aan ervaring in het redigeren en corrigeren van allerhande teksten voor opleidingsboeken, handboeken, artikelen, proefschriften, nota’s en congresbundels. De onderwerpen variëren van recht, management, marketing en bedrijfskunde tot gezondheidszorg en logistiek. Het onderwerp maakt eigenlijk niet uit: ik ‘vreet’ iedere tekst.

Ik werk voor uitgevers, opleidingsinstellingen, bedrijven en overheden. Business to business..

Het zijn de vakdeskundigen die de informatie op papier zetten, ik maak er heerlijk leesbare teksten van.

Mijn drive

Ik ben bevlogen in mijn werk. En ik ben een pietje-precies, dat moet in dit vak ook wel. Het doet mij enorm veel plezier als een tekst na een redactieslag zo veel prettiger te lezen en goed te begrijpen is. Deze slag zou wat mij betreft standaard mogen plaatsvinden bij iedere te publiceren tekst: wat een feest voor de lezer!

 

Het spreekt voor zich dat ik discreet omga met de teksten die ik onder ogen krijg.

 

Mijn uurtarief bedraagt 55 euro (ecxl. 21% btw).  Wilt u een offerte voor het redigeren of corrigeren van uw tekst, mail of bel me dan.

Lees meer
Lees meer
Lees meer